Om

OM MIG

EN INDUSTRIEL DESIGNER DER SKILLER SIG UD FRA MÆNGDEN


Platon har engang sagt: "Our need is our real creator".


Det resonerer i den grad hos mig, fordi jeg voksede op under fattige kår, hvor mine søskende og jeg måtte lave vores legetøj ud fra de ting vi havde i hjemmet og oftest ud af skrald. Det var i 1970'erne i Vietnam, hvor meget var ødelagt af krigen. Min opvækst har givet mig en styrke i at ville "at gøre en forskel" med henblik på at gøre det rigtige.


Min styrke ligger i at forene det funktionelle, æstetiske og kunstneriske på en meningsfuld og troværdig måde. Jeg har en legende og eksplorativ tilgang til design, samtidig med en grundighed og sans for detaljer, der muliggør udviklingen af nye og innovative løsninger, der kan forstås på tværs af aldre, kulturer og landegrænser.


Jeg kombinerer omfattende research fra forskellige discipliner som psykologi, neuro-videnskab, biologi, socialantropologi, filosofi og litteraturvidenskab i min designproces. Denne holistiske tilgang til design har skabt værdi for mange mennesker og har resulteret i både nationale og internationale priser og anerkendelser.

Min tilgang til design


Jeg udskiller mig fra mængden - både som person og som designer. Alle mine produkter og projekter ligger indenfor kategori ”kritisk design”, med udgangspunktet i social- og sundhedsområdet. Jeg har gennem årene udviklet min helt egen tilgang til industriel design med fokus på problemstillinger, der kræver omfattende research, men også et blik for det skæve og en søgen efter inspiration alternative steder. En empatisk tilgang til design, som jeg har opnået nationale og internationale priser og anerkendelser for. Jeg kombinerer det funktionelle med det æstetiske og kunstneriske på en sjov og meningsfuld måde.

Grundig og kompromisløs


Min særlige evne er den på én gang legende og åbne tilgang, som kombineret med en meget stor grundighed, sans for detaljer og ikke mindst evnen til finde fakta og dokumentation, der i sidste ende kombineres til nye og innovative løsninger.

Jeg har omfattende erfaring med projektledelse og er mentor for andre mennesker. Jeg er et dybt seriøs og et meget ærligt menneske, som samtidigt kan få smilene frem hos dem, jeg arbejder sammen med. Det er aldrig kedeligt, når man arbejder sammen med mig, men man skal ikke tage fejl - der bliver arbejdet hårdt med en determination og ikke mindst kompromisløshed.


LAD OS SAMARBEJDE

Har du et projekt eller en designopgave? Så tøv ikke med at tage kontakt til mig!